Hvalbiff 2.5 kg

Indrefilet av hval fra lofoten.

Flere detaljer

Nytt produkt

990 kr

- +

 
Mer info

Indrefilet lofothvalbiff:

Hvalkjøtt er havets biff, og minner om indrefilet av storfebiff i konsistensen. Det er velsmakende og sunt, med litt sødme og vilt i smaken.
Det er allsidig i hvordan det lar seg tilberede. Om du vil ha det grillet, stekt eller marinert er helt opp til deg.
I tillegg er hvalkjøtt raskt og tilberede, og kunsten er å steke så kort på grillen at det beholder saftigheten.

Fiskebilens hvalkjøtt er av den beste kvaliteten du får tak i.
Smaken av tran hører fortiden til, da topp utstyr på båtene i dag sørger for at hvalkjøttet ivaretas på beste og raskeste vis før det vakumpakkes og fryses inn til våre forpakninger.

Det er flere gode grunner til å spise hvalkjøtt, i tillegg til at det er nydelig på smak.
Hvalen spiser store mengder dyreplankton og fiskearter i norske friske farvann, og får dermed i seg mange av de gode næringsstoffene fra sjømaten den spiser.
Ernæringsundersøkelser i våre farvann viser at hovedretten varierer mellom krill, sild og lodde men også en rekke andre fiskearter som torsk, sei og polartorsk står på menyen.

Tilberedningstips fra Fiskeekspressen:

Hovedregelen for hvalbiff er å behandle det som storfebiff, kjøttet er mørt, og trenger lite steketid og bør være fra rått til rosa.
Varmebehandles det for lenge blir det tørt og seigt.

Marinader fungerer ypperlig da hvalbiffen trekker godt til seg. Eddik av forskjellige slag er perfekt og gir deg den smaken du foretrekker. Eventuelt kan du ha litt tørr vin, sitron eller annet med syre ved siden av da det vil passe godt til en rett av hvalbiff.

Pakning 2.5 kg.

Skriv en omtale

Hvalbiff 2.5 kg

Indrefilet av hval fra lofoten.

Skriv en omtale

 
Kommentarer(0)

Ingen Produktanmeldelser for øyeblikket.

 
Tilleggsbeskrivelse

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

9 andre produkter i samme kategori:

Ingen produkter

Til behandling Lvering
0 kr Totalt

Sjekk ut